REKRUTACJA  

dwujezyczna

   

SZKOŁA BEZ DWONKÓW  

   

FACEBOOK  

fb

   

NARODOWE CZYTANIE  

nprcz logotyp podstawowy rgb

   

GTranslate  

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Statystyki  

4718467
Dziś
Wczoraj
W tym tygodniu
W ostatnim tygodniu
W tym miesiącu
W ostatnim miesiącu
Wszystkie dni
1228
2885
4113
22276
36880
92737
4718467

Forecast Today
4056

Online (15 minutes ago):48
48 guests

Twoje IP:18.226.185.23
   

Urząd Miejski  

   

Szukaj w serwisie...  

   

8 listopada 2019 r. świętowaliśmy w naszej szkole Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania. Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania ma na celu promowanie i zachęcanie do zdrowego jedzenia, dobrych nawyków żywieniowych, spożywania regularnie posiłków, informowanie o konsekwencjach złej diety zarówno dzieci jak i dorosłych.

W czasie Europejskiego Dnia Zdrowego Jedzenia i Gotowania dzieci pod czujnym okiem pań nauczycielek: Marty Kandzior, Beaty Goli, Agaty Durej, Barbary Stępień, Dominiki Partyńskiej - Salamagi jak również pani dietetyk Eweliny Podolskiej przygotowywali smaczne i wartościowe przekąski. Robiliśmy szaszłyki owocowo - warzywne z owoców takich jak: jabłka, gruszki, kiwi, banany, ananasy, melon, śliwki, arbuzy, truskawki jak również warzyw takich jak: kalarepa, ogórek, papryka, pomidor, rzodkiewka. Dzieci rozpoznawały warzywa i owoce za pomocą zmysłu, dotyku, węchu i smaku. I szło im znakomicie!

Dziękujemy wszystkim dzieciom i rodzicom za wspólne zaangażowanie się.

https://photos.app.goo.gl/KFypDkY6QMc23QqC8

 

   
© by Sp13.