REKRUTACJA  

dwujezyczna

   

SZKOŁA BEZ DWONKÓW  

   

FACEBOOK  

fb

   

NARODOWE CZYTANIE  

nprcz logotyp podstawowy rgb

   

GTranslate  

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
   

Statystyki  

4715893
Dziś
Wczoraj
W tym tygodniu
W ostatnim tygodniu
W tym miesiącu
W ostatnim miesiącu
Wszystkie dni
1539
2813
22276
22276
34306
92737
4715893

Forecast Today
2592

Online (15 minutes ago):24
24 guests

Twoje IP:3.138.112.77
   

Urząd Miejski  

   

Szukaj w serwisie...  

   

W dniu 10 maja 2019 r. odbyły się w świetlicy szkolnej warsztaty kulinarne podczas których uczniowie z klas I-III wykonali sałatkę owocową i warzywno -owocową. Przygotowanie zdrowych posiłków poprzedziła pogadanka na temat wartości odżywczych spożywanych owoców i warzyw. Zanim przystąpiliśmy do pracy omówiliśmy sposób przygotowania sałatki, przypomnieliśmy także o higienie i bezpieczeństwie jakie należy zachować podczas obierania i krojenia produktów. Korzystając z pomocy pań kucharek dotyczącej zorganizowania owoców i warzyw oraz niezbędnych naczyń i narzędzi udało nam się stworzyć pyszne arcydzieła. Po sporządzeniu dań odbyła się wspólna degustacja. Zajęcia bardzo podobały się dzieciom, a sałatki wyszły wyśmienicie, tym bardziej, że dzieci przygotowały je samodzielnie.

Zajęcia prowadziła pani Barbara Stępień i pani Lucyna Kostecka.

https://photos.app.goo.gl/zMmDgiTR7gL58abR8

 

   
© by Sp13.